Dnes je: , meniny oslavuje: , zajtra má meniny:

Menu

Vypracoval: Stanislav Sepeši Schválil: Milan Chmelan , váha mäsa 100 g je uvádzaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístka je vyhradená.

  Jedálny lístok na stiahnutie
  Jedálny lístok na stiahnutie

Týždenné obedové menu v hodnote - 3,20 €

Pondelok 24.09.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka fazulová s fliačkami100gZeleninový rezeň
100 gDebrecínske bravčové pliecko200 gvarené zemiaky
200 gcestoviny100 gkyslá uhorka
A: 1, 7A: 1, 3, 7A:
Utorok 25.09.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka brokolicová200 gŠpenátový prívarok300 gTalianske cestoviny s brokolicovou
100 gSúkennícky rezeň40 gvarené vajceomáčkou a syrom
200 gvarené zemiaky200 gvarené zemiaky
120 gKapustový šalát
A: 1, 3, 7A: 1, 3, 7A: 7
Streda 26.09.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka richtárska300 gDukátové buchtičky300 gFľiačky s hlávkovou
100 gKuracie na šampiňónochs vanilkovým krémomkapustou
200 gdusená ryža
100 gšalát
A: 1, 3A: 1, 3, 7A: 1
Štvrtok 27.09.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka kelová s cestovinou300 gLangoše so syrom300 gOsie hniezda
100 gBravčové špikované mrkvoua kečupom
200 gvarené zemiaky
A: 1A: 1, 3, 7A: 1
Piatok 28.09.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka krúpková300 gBryndzové halušky100 gSyr tofu katalánsky
100 gBravčový čikoš tokáň200 gdusená ryža
200 gslovenská ryža
A: 1, 3A: 1, 7A: 7
Sobota 29.09.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka mrkvová s ryžou
100 gHamburské bravčové pliecko
200 gcestoviny
A: 1A: A:
Nedeľa 30.09.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka hovädzia
100 gVyprážaný bravčový rezeň
200 gvarené zemiaky
100 gšalát
A: 1, 3, 7A:A:

Kalendár

Zoznam alergénov

  1. 1.obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich (okrem obilnín používaných na výrobu destilátov)
  2. 2.kôrovce a výrobky z nich
  3. 3.vajcia a výrobky z nich
  4. 4.ryby a výrobky z nich
  5. 5.arašidy a výrobky z nich
  6. 6.sójové zrná a výrobky z nich (okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku)
  7. 7.mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy (okrem srvátky používanej na výrobu destilátov a laktitolu)
  8. 8.orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makamadové orechy a queenslandské orechy) a výrobky z nich (okrem orechov, ktoré sú používané na výrobu destilátov)
  9. 9.zeler a výrobky z neho
  10. 10.horčica a výrobky z nej
  11. 11.sezamové semená a výrobky z nich
  12. 12.oxid síričitý a síričitaný (v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l)
  13. 13.vlčí bôb a výrobky z neho
  14. 14.mäkkýše a výrobky z nich