Dnes je: , meniny oslavuje: , zajtra má meniny:

Menu

Vypracoval: Stanislav Sepeši Schválil: Milan Chmelan , váha mäsa 100 g je uvádzaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístka je vyhradená.

  Jedálny lístok na stiahnutie
  Jedálny lístok na stiahnutie

Týždenné obedové menu v hodnote - 3,20 €

Pondelok 12.08.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka fazuľová s fliačkami100 gKelový karbonátok
100 gDebrecínske bravčové pliecko200 gvarené zemiaky
200 gcestoviny100 gkyslá uhorka
A: 1, 7A: 1, 3, 7A:
Utorok 13.08.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka cesnaková200 gŠpenátový prívarok300 gTalianske cestoviny
100 gSúkennícky rezeň40 gvarené vajces paradajkovou omáčkou
200 gvarené zemiaky200 gvarené zemiaky a syrom
120 gkapustový šalát
A: 1, 3, 7A: 1, 3, 7A: 7
Streda 14.08.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka richtárska300 gBuchty na pare100 gBravčový plátok na hrášku
100 gKuracie na šampiňónochs kakaovou posýpkou200 gvarené zemiaky
200 gdusená ryža 100 gšalát
100 gšalát
A: 1, 3A: 1, 3, 7A: 1
Štvrtok 15.08.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka kelová s cestovinou300 gŽemľovka s tvarohom300 gRezance s tvarohom
100 gBravčové špikované mrkvoua ovocíma slaninkou
200 gtarhoňa
A: 1A: 3A: 7
Piatok 16.08.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka pórová s vajcom100 gGrilovaný encián200 gKarfiol ako mozoček
100 gBravčový čikoš tokáň200 gvarené zemiaky200 gvarené zemiaky
200 gslovenská ryža100 gkyslá uhorka
A: 1, 3A: 7A: 3
Sobota 17.08.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka mrkvová s ryžou
100 gHamburské bravčové pliecko
200 gcestoviny
A: 1A: A:
Nedeľa 18.08.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka hovädzia
100 gPrírodný bravčový rezeň
200 gdusená ryža
100 gšalát
A: 1, 3, 7A:A:

Kalendár

Zoznam alergénov

  1. 1.obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich (okrem obilnín používaných na výrobu destilátov)
  2. 2.kôrovce a výrobky z nich
  3. 3.vajcia a výrobky z nich
  4. 4.ryby a výrobky z nich
  5. 5.arašidy a výrobky z nich
  6. 6.sójové zrná a výrobky z nich (okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku)
  7. 7.mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy (okrem srvátky používanej na výrobu destilátov a laktitolu)
  8. 8.orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makamadové orechy a queenslandské orechy) a výrobky z nich (okrem orechov, ktoré sú používané na výrobu destilátov)
  9. 9.zeler a výrobky z neho
  10. 10.horčica a výrobky z nej
  11. 11.sezamové semená a výrobky z nich
  12. 12.oxid síričitý a síričitaný (v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l)
  13. 13.vlčí bôb a výrobky z neho
  14. 14.mäkkýše a výrobky z nich