Dnes je: , meniny oslavuje: , zajtra má meniny:

Menu

Vypracoval: Stanislav Sepeši Schválil: Milan Chmelan , váha mäsa 100 g je uvádzaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístka je vyhradená.

  Jedálny lístok na stiahnutie
  Jedálny lístok na stiahnutie

Týždenné obedové menu v hodnote - 3,20 €

Pondelok 12.11.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka kelová s paprikou280gPalacinky s džemom
100 gMexický guľáš
200 gryža s hráškom
A: 1, 7A: 1, 7A:
Utorok 13.11.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka miliónová300 gBryndzové pirohy s cibuľkou100 gHydinová pečeň s jablkami
100 gMletý rezeň so syroma kyslou smotanou200 gdusená ryža
200 gvarené zemiaky 100 gkyslá uhorka
100 gkyslá uhorka
A: 1, 7A: 1, 7A: 1
Streda 14.11.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka šampiňónová200 gZapekaná brokolica so syrom100 gStroganov zo sójového mäsa
100 gPečené kuracie stehno200 gvarené zemiaky200 gdusená ryža
200 gdusená ryža 50 gtatárska omáčka
100 gšalát
A: 1, 7A: 1, 3, 7A: 1, 6, 7
Štvrtok 15.11.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka fazuľová s fľiačkami100 gHovädzí plátok 300 gPečené buchty s lekvárom
100 gBojnícka pochúťka200 gvarené zemiaky
200 gtarhoňa100 gkyslá uhorka
A: 1, 3, 7A: 1, 7A: 1, 3, 7
Piatok 16.11.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka zemplínska100 gSyr tofu po srbský200 gOmeleta s broskyňou
100 gBravčové po debrecínsky200 gdusená ryža200 gvarené zemiaky
200 gcestoviny
A: 1, 9A: 1, 7A: 3
Sobota 17.11.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka krúpková
100 gBravčové na hrášku
200 gslovenská ryža
A: 1A: A:
Nedeľa 18.11.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka slepačia
100 gKurací rezeň v cestičku
200 gvarené zemiaky
100 gšalát
A: 1A:A:

Kalendár

Zoznam alergénov

  1. 1.obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich (okrem obilnín používaných na výrobu destilátov)
  2. 2.kôrovce a výrobky z nich
  3. 3.vajcia a výrobky z nich
  4. 4.ryby a výrobky z nich
  5. 5.arašidy a výrobky z nich
  6. 6.sójové zrná a výrobky z nich (okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku)
  7. 7.mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy (okrem srvátky používanej na výrobu destilátov a laktitolu)
  8. 8.orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makamadové orechy a queenslandské orechy) a výrobky z nich (okrem orechov, ktoré sú používané na výrobu destilátov)
  9. 9.zeler a výrobky z neho
  10. 10.horčica a výrobky z nej
  11. 11.sezamové semená a výrobky z nich
  12. 12.oxid síričitý a síričitaný (v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l)
  13. 13.vlčí bôb a výrobky z neho
  14. 14.mäkkýše a výrobky z nich