Dnes je: , meniny oslavuje: , zajtra má meniny:

Menu

Vypracoval: Stanislav Sepeši Schválil: Milan Chmelan , váha mäsa 100 g je uvádzaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístka je vyhradená.

  Jedálny lístok na stiahnutie
  Jedálny lístok na stiahnutie

Týždenné obedové menu v hodnote - 3,20 €

Pondelok 18.02.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka šošovicová200gŠpenátový prívarok
100 gBravčové na šampiňónoch40 gvarené vajce
200 gcestoviny200 gvarené zemiaky
A: 1, 7A: 1, 3, 7A:
Utorok 19.02.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka boršč300 gSlivkové knedle s strúhankou100 gSyr tofu po orientálsky
100 gGuľky v paradajkovej omáčkepolevou200 gvarené zemiaky
160 gknedľa
A: 1, 3, 7A: 1, 3, 7A: 1, 7
Streda 20.02.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka rajčiaková s cestovinou300 gZeleninové rizoto300 gBanánové mufiny s višňami
100 gBravčové na kukurici100 gšalát
200 gdusená ryža
100 gšalát
A: 1, 7A: 7A: 3
Štvrtok 21.02.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka karfiolová300 gBolónske špagety300 gRezance s makom
100 gŠtefanské bravčové stehno
200 gvarené zemiaky
A: 1, 3, 7A: 1, 7A: 13
Piatok 22.02.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka zelerová300 gPizza so šunkou a zeleninou300 gSedliacka omeleta
100 gBravčové pliecko znojemské100 gkyslá uhorka
200 gtarhoňa
A: 1, 7, 9A: 1, 3, 7A: 3
Sobota 23.02.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka zemplínska
100 gÚdené mäso
200 ghrachová kaša, chlieb
A: 1A: A:
Nedeľa 24.02.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka slepačia
100 gPrírodný bravčový rezeň
200 gvarené zemiaky
100 gšalát
A: 1, 3, 7A:A:

Kalendár

Zoznam alergénov

  1. 1.obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich (okrem obilnín používaných na výrobu destilátov)
  2. 2.kôrovce a výrobky z nich
  3. 3.vajcia a výrobky z nich
  4. 4.ryby a výrobky z nich
  5. 5.arašidy a výrobky z nich
  6. 6.sójové zrná a výrobky z nich (okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku)
  7. 7.mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy (okrem srvátky používanej na výrobu destilátov a laktitolu)
  8. 8.orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makamadové orechy a queenslandské orechy) a výrobky z nich (okrem orechov, ktoré sú používané na výrobu destilátov)
  9. 9.zeler a výrobky z neho
  10. 10.horčica a výrobky z nej
  11. 11.sezamové semená a výrobky z nich
  12. 12.oxid síričitý a síričitaný (v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l)
  13. 13.vlčí bôb a výrobky z neho
  14. 14.mäkkýše a výrobky z nich