Dnes je: , meniny oslavuje: , zajtra má meniny:

Menu

Vypracoval: Stanislav Sepeši Schválil: Milan Chmelan , váha mäsa 100 g je uvádzaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístka je vyhradená.

  Jedálny lístok na stiahnutie
  Jedálny lístok na stiahnutie

Týždenné obedové menu v hodnote - 3,20 €

Pondelok 24.06.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka hrstková300 gBolónske špagety
100 gBravčové po záhradnícky
200 gtarhoňa
A: 1A: 1A:
Utorok 25.06.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka šošovicová kyslá300 gBuchty na pare s kakaovou300 gRizoto s kuracím mäsom
100 gKuracie na čínsky spôsobposýpkou100 gšalát
200 gkari ryža
A: 1, 7A: 1, 3, 7A: 7
Streda 26.06.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka tekvicová300 gMarhuľový koláč s mrvenicou300 gŠopský šalát
100 gČevapčiči
200 gvarené zemiaky
A: 1, 7A: 1, 3, 7A: 7
Štvrtok 27.06.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka z čínskej kapusty300 gDukátové buchtičky200 gHydinová pečeň s jablkami
100 gBravčové medailónkys vanilkovým krémom200 gdusená ryža
200 gcestoviny 100 gšalát
A: 1, 3A: 1, 3, 7A: 13
Piatok 28.06.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka cesnaková300 gTalianske cestoviny100 gSyr tofu po srbský
100 gVyprážaný bravčový karbonátoks nivovou omáčkou200 gvarené zemiaky
200 gparadajková kapusta, chlieb
A: 1, 3, 7A: 7A: 7
Sobota 29.06.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka karfiolová
100 gDebrecínsky guľáš
200 gkolienka
A: 1, 7A: A:
Nedeľa 30.06.2019
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka slepačia
100 gVyprážaný bravčový rezeň
200 gvarené zemiaky
100 gšalát
A: 1, 3, 7A:A:

Kalendár

Zoznam alergénov

  1. 1.obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich (okrem obilnín používaných na výrobu destilátov)
  2. 2.kôrovce a výrobky z nich
  3. 3.vajcia a výrobky z nich
  4. 4.ryby a výrobky z nich
  5. 5.arašidy a výrobky z nich
  6. 6.sójové zrná a výrobky z nich (okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku)
  7. 7.mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy (okrem srvátky používanej na výrobu destilátov a laktitolu)
  8. 8.orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makamadové orechy a queenslandské orechy) a výrobky z nich (okrem orechov, ktoré sú používané na výrobu destilátov)
  9. 9.zeler a výrobky z neho
  10. 10.horčica a výrobky z nej
  11. 11.sezamové semená a výrobky z nich
  12. 12.oxid síričitý a síričitaný (v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l)
  13. 13.vlčí bôb a výrobky z neho
  14. 14.mäkkýše a výrobky z nich