Dnes je: , meniny oslavuje: , zajtra má meniny:

Menu

Vypracoval: Stanislav Sepeši Schválil: Milan Chmelan , váha mäsa 100 g je uvádzaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístka je vyhradená.

  Jedálny lístok na stiahnutie
  Jedálny lístok na stiahnutie

Týždenné obedové menu od do v hodnote - 3,00 €

Pondelok 16.07.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka hrachová s krutónmi300gPlnené zemiakové knedličky
100 gBravčové dusené na šampiňónochs údeným mäsom na kyslej
200 gcestovinykapuste
A: 1, 3, 7A: 1A:
Utorok 17.07.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka kulajda300 gZapekané šunkové flačky3000 gMoravské koláče
100 gKurací perkelt100 gkyslá uhorka
200 gmaslové halušky
A: 1, 7A: 1, 3, 7A: 1, 3, 7
Streda 18.07.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka pórová s vajcom100 gRestovaná maďarská pečeň100 gSyr tofu na zelenine
100 gSúkennícky rezeň200 gdusená ryža200 gdusená ryža
200varené zemiaky100 gkyslá uhorka
A: 1, 3, 7A: 1A: 7
Štvrtok 19.07.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka zemiaková biela300 gPečené buchty s lekvárom300 gPenne so syrovou omáčkou,
100 gPlnené bravčové kare s klobásoubrokolicou, šampiňónmi
200 gslovenská ryža a syrom
citrón /
A: 1, 7A: 1, 3, 7A: 1, 7
Piatok 20.07.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka cícerová so zeleninou300 gBolónske špagety100 gRagú z bravčového mletého mäsa
100 gSviečková na smotanea zeleninou zapekané
160 gknedľa 200 gzemiaková kaša
A: 1, 3, 7A: 7A: 1, 7
Sobota 21.07.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka fazuľová s ffľiačkami
100 gBravčové po debrecínsky
200 gcestoviny
A: 1A: A:
Nedeľa 22.07.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka slepačia
100 gPrírodný bravčový rezeň
200 gdusená ryža
100 gkompót
A: 1, 3, 7A:A:

Kalendár

Zoznam alergénov

  1. 1.obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich (okrem obilnín používaných na výrobu destilátov)
  2. 2.kôrovce a výrobky z nich
  3. 3.vajcia a výrobky z nich
  4. 4.ryby a výrobky z nich
  5. 5.arašidy a výrobky z nich
  6. 6.sójové zrná a výrobky z nich (okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku)
  7. 7.mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy (okrem srvátky používanej na výrobu destilátov a laktitolu)
  8. 8.orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makamadové orechy a queenslandské orechy) a výrobky z nich (okrem orechov, ktoré sú používané na výrobu destilátov)
  9. 9.zeler a výrobky z neho
  10. 10.horčica a výrobky z nej
  11. 11.sezamové semená a výrobky z nich
  12. 12.oxid síričitý a síričitaný (v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l)
  13. 13.vlčí bôb a výrobky z neho
  14. 14.mäkkýše a výrobky z nich