Dnes je: , meniny oslavuje: , zajtra má meniny:

Menu

Vypracoval: Stanislav Sepeši Schválil: Milan Chmelan , váha mäsa 100 g je uvádzaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístka je vyhradená.

  Jedálny lístok na stiahnutie
  Jedálny lístok na stiahnutie

Týždenné obedové menu od do v hodnote - 3,00 €

Pondelok 21.05.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka zeleninová250 gSošovicový prívarok
100 gKuracie na prírodno,100 gPečená klobása
paradajkovo- olivová omáčka
200 gdusená ryža
A: 1A: 1A:
Utorok 22.05.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka drobková biela300 gMoravské koláče200 gDusená karotka
100 gPlnená paprika40 gvarené vajce
200 gvarené zemiaky 200 gvarené zemiaky
A: 1, 7A: 1, 3, 7A: 3
Streda 23.05.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka špenátová300 gBryndzové pirohy300 gZeleninové rizoto
100 gSviečková na smotaneso slaninkou100 gcvikla
160knedľa50 gkyslá smotana
A: 1, 3, 7A: 1, 7A: 7
Štvrtok 24.05.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka kapustová300 gOsie hniezda300 gCestoviny so syrovou omáčkou,
100 gBravčové na rascišampiňónmi, brokolicou,
200 gslovenská ryža kukuricou
A: 1, 7A: 1, 3, 8A: 7
Piatok 25.05.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka kelová s cestovinou300 gBolónske špagety300 gPečené buchty s lekvárom
150 gSrbské ražniči
200 gvarené zemiaky
A: 1A: 1, 7A: 1, 3, 7
Sobota 26.05.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka cesnaková
100 gBravčové po znojemský
200 gcestoviny
A: 1, 7A: A:
Nedeľa 27.05.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka hovädzia
100 gCiernohorský bravčový rezeň
200 gvarené zemiaky
100 gšalát
A: 1, 3, 7A:A:

Kalendár

Zoznam alergénov

  1. 1.obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich (okrem obilnín používaných na výrobu destilátov)
  2. 2.kôrovce a výrobky z nich
  3. 3.vajcia a výrobky z nich
  4. 4.ryby a výrobky z nich
  5. 5.arašidy a výrobky z nich
  6. 6.sójové zrná a výrobky z nich (okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku)
  7. 7.mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy (okrem srvátky používanej na výrobu destilátov a laktitolu)
  8. 8.orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makamadové orechy a queenslandské orechy) a výrobky z nich (okrem orechov, ktoré sú používané na výrobu destilátov)
  9. 9.zeler a výrobky z neho
  10. 10.horčica a výrobky z nej
  11. 11.sezamové semená a výrobky z nich
  12. 12.oxid síričitý a síričitaný (v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l)
  13. 13.vlčí bôb a výrobky z neho
  14. 14.mäkkýše a výrobky z nich