Dnes je: , meniny oslavuje: , zajtra má meniny:

Menu

Vypracoval: Stanislav Sepeši Schválil: Milan Chmelan , váha mäsa 100 g je uvádzaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístka je vyhradená.

  Jedálny lístok na stiahnutie
  Jedálny lístok na stiahnutie

Týždenné obedové menu v hodnote - 3,20 €

Pondelok 17.12.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka frankfurktská100gPečená klobása
100 gBravčové na hrášku200 gzemiaky nakyslo, chlieb
200 gtarhońa
A: 1A: 1, 7A:
Utorok 18.12.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka krúpková100 gDusený hrášok na šampiňónoch300 gMušle s vajcom
100 gBravčové varené, kôprová omáčka200 gvarené zemiaky
160 gknedľa
A: 1, 3, 7A: 1, 7A: 1
Streda 19.12.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka talianska100 gKurací plátok300 gGranatiersky pochod
150 gKoložvárska kapusta200 gdusená ryža100 gcvikla
200 gvarené zemiaky100 gkyslá uhorka
A: 1A: 1A:
Štvrtok 20.12.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka boršč300 gPečené buchty s lekvárom200 gOmeleta s broskyňou
100 gKurací stroganov200 gvarené zemiaky
200 gdusená ryža
50 gTatárska omáčka
A: 1, 3, 7A: 1, 3, 7A: 3
Piatok 21.12.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka brokolicová100 gVyprážaný údený syr tofu300 gŠpagety s hydinovou pečeňou
100 gBravčové pliecko po mäsiarsky200 gvarené zemiaky
200 gcestoviny100 gkyslá uhorka
A: 1, 7A: 1, 3, 7A: 7, 13
Sobota 22.12.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka zemiakovo - syrová
300 gFazuľový guľáš
80 gchlieb
A: 1, 7A: A:
Nedeľa 23.12.2018
Menu 1Menu 2Menu 3
0,33 lPolievka hovädzia
100 gPrírodný bravčový rezeň
200 gdusená ryža
100 gšalát
A: 1, 3, 7A:A:

Kalendár

Zoznam alergénov

  1. 1.obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich (okrem obilnín používaných na výrobu destilátov)
  2. 2.kôrovce a výrobky z nich
  3. 3.vajcia a výrobky z nich
  4. 4.ryby a výrobky z nich
  5. 5.arašidy a výrobky z nich
  6. 6.sójové zrná a výrobky z nich (okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku)
  7. 7.mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy (okrem srvátky používanej na výrobu destilátov a laktitolu)
  8. 8.orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makamadové orechy a queenslandské orechy) a výrobky z nich (okrem orechov, ktoré sú používané na výrobu destilátov)
  9. 9.zeler a výrobky z neho
  10. 10.horčica a výrobky z nej
  11. 11.sezamové semená a výrobky z nich
  12. 12.oxid síričitý a síričitaný (v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l)
  13. 13.vlčí bôb a výrobky z neho
  14. 14.mäkkýše a výrobky z nich